Vigtigheden af en cykellås

Oftest er det, det sidste vi kigger efter, men samtidig er det noget af det vigtigste du kan have på din cykel. Det er naturligvis en cykellås, der her er tale om. Der findes ikke noget værre end at få sin cykel stjålet. Først og fremmest skal den nu meldes stjålet hos politiet, men du skal også finde en anden måde at komme hjem på, og dette gør bestemt ikke situationen lettere.

cykellaes-4Det er oftest under korte besøg i supermarkedet, hvor vore cykler bliver stjålet, da det ikke virker nødvendigt at låse cyklen, når man er væk i så kort tid. Af denne grund er det vigtigt at din cykellås er både funktionel, men endnu vigtigere er, at den også er yderst nem at bruge, da vi ellers blot finder på undskyldninger, for ikke at låse cyklen.
>> Køb godkendte cykellåse her <<

Ydermere skal du også sikre dig, at den pågældende cykellås er godkendt af Dansk Varefakta Nævn, da din cykel ellers ikke vil være sikret for tyveri. Der findes dog ingen cykellås, der er 100% sikker, hvorfor det er særdeles vigtigt at du gemmer det låsebevis, der fulgte med låsen. Hvis ikke du kan fremvise dette bevis, kan du ikke få erstatning fra forsikringsselskabet, hvis du skulle være så uheldig at få din cykel stjålet.

Uanset hvor kort et tidsrum du lader din cykel stå, så bør du altid sikre dig, at din cykellås er slået til, da det kun tager et kort øjeblik at stjæle en ulåst cykel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)
Vigtigheden af en cykellås , 3.3 out of 5 based on 4 ratings
Dette indlæg blev udgivet i Cykellås. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *