Tag cyklen med på ferie, Thule cykelholder passer godt på din cykle

Vi kender alle den klassiske, gamle cykelholder hvor du smider cyklerne op på et stativ der sidder fast på anhængertrækket. Din cykel bliver her båret via stellet, hvilket kan give alvorlige ridser på cyklen, som ingen jo er interesseret i – Bestemt ikke hvis man lige har købt en ny.

Men hvis man nu ønsker at passe godt på sin cykel.. Hvilken cykelholder skal man så købe? Vores bud er en Thule cykelholder. Thule har selvfølgelig flere forskellige typer af cykelholdere, men den sammenhængende kvalitet i deres produkter ses tydeligt, i form af ingen ridser og skader på din cykel.

Måden en Thule cykelholder skiller sig ud, i forhold til de mere almindelige og billige cykelholdere er, at den ikke kun holder din cykel i stellet, men derimod fastspænder cyklen ved hjulet. En Thule cykelholder bruger kun stellet til at holde cyklen fast, og ikke til at bære. Det vil derfor være så godt som umuligt at få ridser på din cykel, hvis du gør brug af en Thule cykelholder – Hvis du altså bruger den, som den skal.

Super gode cykelholder fra thule

 

Transporter flere cykler med en Thule cykelholder

En Thule cykelholder er ikke kun god til at transportere din cykel, uden skrammer, den har også nemt ved at transportere flere cykler ad gangen. Igen kender vi til problematikken der opstår, når vi prøver at presse en ekstra cykel på vores klassiske cykelholder – Måske er man heldig at kunne have plads til en ekstra, men du kan altså samtidig også være sikker på, at begge cykler har fået op til flere ridser på sådan en tur.

Med en Thule cykelholder er der gjort plads til flere cykler – På nogen af deres cykelholdere er der endda plads til flere end to. Med en Thule cykelholder kan man rent faktisk begynde, at bruge cyklerne meget sjovere og med hele familien. Spænd hele familiens cykler fast til bilen, og kør et sted hen hvor det er sjovt, udfordrende eller spændende at køre – Uden at du skal bekymre dig omkring hvordan I nu får cyklerne transporteret hjem igen, for der er nemlig uden problemer plads til dem alle på cykelholderen.

Thule cykelholder fåes med fastgørelse op til 4 cykler

Thule cykelholder fås i flere forskellige modeller alt efter hvor mange cykler du skal have med?

Cykelferie på den fede måde

Som sagt, så er en Thule cykelholder på mange områder milevidt foran, i forhold til andre cykelholdere af dårlig kvalitet: Den ridser ikke, du kan have flere cykler med ad gangen og så videre. Disse to store fordele bringer flere “under-fordele” med sig. Måske er du ikke typen der normalt er til cykelferier – Fair nok – Men måske det er fordi det er lille Danmark der har holdt dig tilbage?

Hvad ville du for eksempel sige til en cykelferie i Frankrig, Tyskland eller Sverige? Med en Thule cykelholder kan du nemt og elegant transportere hele familiens cykler, og I vil ikke være bundet af, at skulle køre rundt i Danmarks natur. Selvom Danmarks natur er rigtig flot, så er det jo altså sjovere at opleve noget nyt i den store vide verden, ikke?

At tage på sightseeing på cykel er nu altså noget specielt. I storbyerne, som for eksempel Berlin, kommer du langt hurtigere rundt på cykel, og du behøves ikke at skulle finde en parkeringsplads, hvis du vil stoppe et kort øjeblik, eller se nærmere på en af de mange attraktioner der at finde i de forskellige afkroge.

Det er måske i overkanten, at sige at en cykelholder kan bringe din familie tættere sammen, men rent faktisk oplever de fleste der tager afsted på cykelferie, at de på den ene eller anden måde er kommet tættere på hinanden, som familie.

På en cykelferie er du hele tiden sammen, hvor du på en klassisk charter-ferie måske har de voksne oppe på terassen på hotelværelset, hvor de sidder og læser en bog, imens børnene leger ved poolen.

Selvfølgelig skal det ene ikke udelukke det andet, men hvis du alligevel har behov for at skulle transportere familiens cykler forholdsvis ofte, så prøv at tage en tur afsted på cykelferie, og se hvad I synes om det.

For mange virker en cykelferie stadig som en ferietype der er til for de fattige eller “hippie-typerne” – Heldgivis er dette ved at ændre sig. Folk begynder at gå mere og mere op i deres udseende, og dermed også deres motion-vaner, og på en cykelferie kommer du både tættere på din familie, får motion, men samtidig vil du også komme til at opleve fantastiske natur landskaber – Hvis du altså tager de rigtige steder hen. 😉

En Thule cykelholder har altså ikke kun den fordel ved, at være af god kvalitet og muligheden for at transportere flere cykler ad gangen – Du kan opnå langt flere fordele ved at investere i sådan en type cykelholder.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (6 votes cast)
Tag cyklen med på ferie, Thule cykelholder passer godt på din cykle, 3.3 out of 5 based on 6 ratings
Dette indlæg blev udgivet i Cykelholder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *