Tænk ikke på udseendet af dine cykelsko

Man kan nemt begynde at blive lidt forfængelig med alt det tilbehør og ekstra udstyr man kan få til sin cykel nu til dags, men en af af de steder hvor det er vigtigt at man ikke går efter udseendet, er dine cykelsko.

Dine cykelsko og din cykel er de to ting der er mest relevante, når du dyrker cykelsport – Nærmest alt andet er kun ekstraudstyr, som du i princippet ikke behøves. Er du erfaren inden cykelsportsverdenen, vil du også vide hvor meget en god cykelsko betyder.. Prøv blot at skifte dine nuværende cykelsko ud med nogle af de billige – Du vil lynhurtigt kunne mærke forskel.
>> Køb din spinningsko her! <<

Komforten er vigtigere end udseendet af dine cykelsko

Selvfølgelig behøves dine cykelsko ikke være grimme for at være gode, men det er alligevel vigtigt at du fremfor alt går efter komforten, samt de funktioner som den pågældende cykelsko har.

CykelskoSelvom man måske går meget op i, hvordan man ser ud, når man suser afsted på landevejen, så er skoene altså ikke et sted hvor ret mange kigger. Måske er der nogle få som selv interesserer sig meget for cykelsport, som vil tage et kig på dine cykelsko, men vil du så alligevel ikke helst udstråle seriøsitet, end modebevidsthed, når det kommer dertil?

Bare fordi det er vigtigt, at have nogle gode cykelsko som passer en, og måske har nogle fede funktioner som man gerne vil have, så kan man jo samtidig nemt være lidt mere modebevidst, når det kommer til sit cykeltøj, hvor der jo intet står i vejen for, at være lidt kræsen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Spinningsko. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *