Svenske studerende opfinder ny type cykelhjelm

CykelhjelmbørnGrunden til at mange ikke vælger, at bruge cykelhjelm er helt klart på grund af forfængelighed – De er både grimme, og så ødelægger de ens frisure. Heldigvis har to svenske design studerende fundet på en helt ny type cykelhjelm, som sagtens kunne gå hen, og revolutionere hele markedet.

De to svenske studerende har fået inspiration fra airbag-princippet, som der er i de fleste biler nu til dags, hvor der er en pude, der gør sig stor, når der sker uheld. Denne nye cykelhjelm har gemt den store airbag lignende pude i deres nye “cykelhjelm”. Faktisk kan man egentlig ikke rigtig sige, at de har opfundet en ny cykelhjelm – De har derimod opfundet en helt ny måde at beskytte sit hovede, når man er ude og cykle.

>> Køb din cykelhjelm her! <<

Denne nye airbag konstruktion (eller hvad vi nu skal kalde den) ligner mest af alt et tørklæde, når du har taget den på. Deres nye opfindelse er rent faktisk slet ikke en hjelm, så den vil på ingen måde, kunne ødelægge din frisure.

Hvordan fungerer denne nye type cykelhjelm?
Faktisk kan man sige, at den fungerer ligesom en airbag i en bil – Når denne nye konstruktion mærker et hurtigt ryk, vil “airbag’en” folde sig ud og danne en maske rundt omkring dit hovede. Denne nye type af sikkerhed til cyklister vil altså rent faktisk beskytte dig bedre end den klassiske cykelhjelm, da airbag’en også vil gå rundt ned omkring din nakke.

Produktet kan ikke købes endnu, og er stadig under udvikling – Men mon ikke det snart kommer ud i butikkerne?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *