Cykelsko / Spinningsko

Hvilke spinningsko skal jeg vælge?

Har du længe gået med tankerne om, at starte til spinning eller er du allerede begyndt, men er træt af at skulle låne sko, hvor du går til spinning, så er det måske på tide, at du investere i et par spinningsko. Det er yderst vigtigt, at du vælger et par spinningsko, der passer dig godt og sidder som de skal, da det ellers kan være særdeles ubehageligt at spinne. Hvis ikke helt du kan se, hvorfor du bør investere i et par af dine egne spinningsko, så kan du altid huske på, at du slipper for at dele fodsved med flere hundrede andre mennesker og du har ligeledes mulighed for, at købe et par, der passer dig perfekt – også når foden udvider sig under selve spinning-træningen.

Spinningsko

Der findes rigtig mange producenter af spinningsko, hvorfor det sagtens kan være en større opgave, når du skal finde de perfekte spinningsko. Du skal dog ikke tro, at det bliver en vanvittig bekostelig affære for dit vedkommende, da du sagtens kan finde spinningsko til under 500 kroner. At skulle ofre små 500 kroner på et par spinningsko, der passer dig perfekt, når de er trådt lidt til, fremfor et par spinningsko fra træningscentret, der måske er blevet trådt godt ud af nogle, der har bredere fødder end dig. Det er ganske enkelt ubehageligt, hvis du skal spinne i 60 minutter i et par spinningsko, der ikke passer din fødder – særligt hvis det er bredden, det er galt med, da du ikke vil føle, at de sidder tæt om foden, hvilke er en yderst træls følelse, når du skal spinne igennem.

Hvis man har i tankerne, at dyrke spinning på et forholdsvis seriøst niveau eller blot med høje ambitioner over en længere periode, så er noget af det absolut først du bør gøre, at investere i sine egne spinningsko, da du med dem er sikker på at få langt mere ud af din spinning-træning. Hvis ikke du føler komfort, når du dyrker spinning, så kan det meget hurtigt blive en langsommelig og bedrøvende træning, hvilket naturligvis ikke er meningen – meningen er, at spinning skal skabe mere overskud i hverdagen, gøre én mere glad og samtidig styrke ens kondition. Ønsker du at opnå de førnævnte ting, hvilket du med garanti gerne vil, så er der intet vigtigere end egne og komfortable spinningsko.

Hvad koster spinningsko?

Udover selve spinningskoene, så skal man også investere i klamper til disse spinningsko. Klamper kan findes på forskellige internetsider til mindre end 50 kroner pr. styk, hvorfor spinningsko og klamper bestemt ikke er noget, der vil komme til at vælte budgettet, hvilket – med stor sandsynlighed er af høj prioritet for dem, der skal investere i spinningsko. Du kan altså sagtens slippe afsted med både spinningsko og dertilhørende klamper, for mindre end 650 kroner, hvilket de fleste godt kan undvære i budgettet, da det bestemt er en positiv investering, der her bliver foretaget – det kommer både til at gavne dit humør, din energi og dit generelle overskud i hverdagene.

Hvor kan jeg købe spinningsko til lave priser?

Spinningsko kan købes utallige steder, men det er meget vigtigt, at du prøver de pågældende spinningsko inden du køber dem, da de skal have plads til, at dine fødder kan udvide sig i takt med, at du begynder at svede.

CykelskoSom udgangspunkt bør du købe dine spinningsko hos en webshop, da der er mange penge at spare ved at købe dem på Internettet.

Det er afsindigt vigtigt, at du sikre dig, at de spinningsko har for øje er komfortable og passer til bredden af dine fødder, hvis du gerne vil slippe for nogle ubehagelige og direkte forfærdelig spinningtimer. Du skal ligeledes også afgøre hvor mange penge du ønsker at investere i dine spinningsko, da der er stor variation i prisklasserne i spinningsko – nogle spinningsko koster 500 kroner, mens andre kan koste langt mere end 1000 kroner, hvorfor det er vigtigt, at du lægger en form for et budget, inden du begiver dig ud på det store Internet efter spinningsko.

Hvis ikke du har særlige krav til kvaliteten af skoene, så kan du sagtens nøjes med at kigge på lavpris-spinningsko, da du som nybegynder ikke vil kunne mærke den store forskel mellem høj- og lavkvalitets spinningsko.

Størrelse af cykelsko / Spinningsko

Når du skal købe cykelsko skal du være opmærksom på at det ikke er unormalt at cykelsko er 1 til 2 nr. større end dine normale sko.

Får at finde den rigtige størrelse på dine nye cykelsko, skal du måle fra det yderste af din tåspids hen til hælen, når du har målet skal du ligge 0,5 cm til målet, her efter kan du aflæse din cykelsko størrelse i tablen herunder.

Den nemmeste måde du kan måle din fodlængde på er at stille dig op af en væg med hælen helt inden ved væggen, det gør det nemmere at måle. du kan evt. stille dig på et stykke papir og slå en streg ved tå spidsen.

Et eksempel kunne se sådanne ud, dine fødder måler 26,9 cm hertil skal du så lægge 0,5 cm til, hvilket giver 27,4 cm som betyder at du skal bruge størrelse 44 i cykelsko

Størrelse af dine fødder i cm + 0,5 cmCykelsko størrelse
21,8 – 22,5 cmStr. 36
22,6 – 23,2 cmStr. 37
23,3 – 23,8 cmStr. 38
23,9 – 24,5 cmStr. 39
24,6 – 25,2 cmStr. 40
25,3 – 25,8 cmStr. 41
25,9 – 26,5 cmStr. 42
26,6 – 27,2 cmStr. 43
27,3 – 27,8 cmStr. 44
27,9 – 28,5 cmStr. 45
28,6 – 29,2 cmStr. 46
29,3 – 29,8 cmStr. 47
29,9 – 30,5 cmStr. 48
30,6 – 31,2 cmStr. 49
31,3 – 31,8 cmStr. 50 / Str. 51 / Str. 52
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
Cykelsko / Spinningsko, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *