Mor og far skal også bruge cykelhjelm

Mor og far skal også bruge cykelhjelm

Der er rigtigt mange der endnu ikke, har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at bruge cykelhjelm. En cykelhjelm hjælper meget mere, end de fleste tror, og kan faktisk medvirke til, at du ikke bliver hjerneskadet, eller får kraniebrud, hvis du lander på hovedet i et færdselsuheld.

CykelhjelmbørnDet ligger ikke i danskernes kultur at køre med cykelhjelm – Hvilket er utrolig sørgerligt, da der hvert år er mange liv, der kunne være reddet, ved trafikuheld, hvis cyklisten havde brugt cykelhjelm. Som små bliver mange børn tvunget til at bruge cykelhjelm, men smider dem ofte igen, når de når teenagealderen. Mens børnene er ude, at cykle med deres forældre, så har forældrene ofte ikke cykelhjelm på, hvilket selvfølgelig kan medvirke til, at barnet ikke kan forstå, hvorfor det skal, når mor og far ikke skal.

>> Far og mor kan købe cykelhjelm køb den her! <<

Kør med cykelhjelm og vær et forbillede!

Hvis man gerne vil være et godt forbillede for sit barn, bruger man også selv cykelhjelm, når man er ude at køre en fælles tur. I takt med at vi danskere er begyndt at tænke mere og mere på vores udseende, er vores trang til at køre med cykelhjelm også faldet. Folk synes, det er grimt at køre med cykelhjelm, hvilket der også kan argumenteres for – For nogle år siden – Idag har producenterne af cykelhjelme endelig fået øjnene op for, at forbrugerne altså også lægger en del vægt på designet af en cykelhjelm, og ikke udelukkende går efter den gode sikkerhed. Sikkerheden er selvfølgelig stadig det vigtigste, men hvis blot man køber dem hos en fagmand, kan du vælge lige præcis den, du synes bedst om.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Cykelhjelm. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *