Med en Puky løbecykel behøver du ikke støttehjul

Når man skal lære sit barn at cykle på deres første rigtige cykel, er det en god idé hvis barnet allerede før har haft mulighed for at øve sig på den ene eller anden måde. Der findes flere forskellige måder, som man kan træne sin barn op til at skulle cykle på en rigtig cykel. Den mest populære har nok hidtil været den trehjulede cykel, hvor barnet ikke skulle tænke på at holde balancen, men “bare” fokusere på, at træde rundt i pedalerne, samt styre styret. De senere år har et langt bedre produkt fundet sin plads i det danske marked, nemlig løbecyklen. Der findes selvfølgelig rigtigt mange forskellige typer af løbecykler, men den klart mest populære er en Puky løbecykel.

Kvik links hvis du leder efter en Puky løbecykel

Derfor er en Puky løbecykel bedre

Når man skal ud og købe et produkt, hvor man aldrig har købt før kan det ofte være svært at finde rundt i alle produktkategorierne, mærkerne, funktionerne og så videre. Vi vil gennemgå hvorfor vi mener, at en Puky løbecykel for langt de fleste vil være det bedste valg, i forhold til køb af barnets løbecykel.

Puky løbecykel

Ligesom vi kender den trehjulede cykel fra Winther, så er en Puky løbecykel altså det bedste indenfor sin kategori – Den er bygget af gode materialer, af god kvalitet og kan holde i rigtig lang tid. En Puky løbecykel ville sagtens kunne sælges videre, når dit barn er færdig med at bruge den, da den ofte ikke når at få nogle skrammer, eller på andre måder mister sin kvalitet.

Udover at en Puky løbecykel skiller sig ud, i forhold til at være langt bedre kvalitet end de fleste andre løbecykler der er på markedet, så har den altså også nogle ekstra funktioner, som du ikke finder ved de fleste andre løbecykler.

bære sele til puky løbecykler

En Puky løbecykel blandt andet den dejlige fordel, at du, som voksen, nemt og hurtigt kan tage cyklen over skulderen, hvis dit barn ikke længere ønsker at køre på den. Er i fx ude på en gåtur kan det måske blive lidt hårdt at sparke sig afsted hele tiden, og her er det virkelig en god feature at have. Når du har skulderremmen, er det bare at clipse den på i styret og bagerst på cyklen. Cyklen vejer nærmest intet, så det vil på ingen måde gå hen at blive et problem for dig, at have den på ryggen.

En ting som der i princippet ikke har så meget med Puky løbecyklen at gøre, men stadig er en super fordel ved at købe en Puky løbecykel er, at du ikke behøves at købe støttehjul, når barnet er gammel nok til at køre på en rigtig cykel. Ved at have ladet barnet køre på en Puky løbecykel vil det allerede have erfaring med at holde balancen, styre korrekt, samt bremse. Hvor en trehjulet cykel ikke giver ret meget mere, end et stykke legetøj, så giver en løbecykel en fordel, i forhold til når det skal ud at køre på en rigtig cykel. Selvfølgelig vil det også i starten med en løbecykel være en udfordring for barnet at holde balancen, men da en løbecykel er langt mere simpel at bruge ifht. en rigtig cykel, så vil barnet ikke skulle fokusere på så mange andre ting, hvilket vil medvirke til at det vil gå langt hurtigere med at lære balancen.

Set i forhold til en trehjulet cykel, som for mange børn vil være noget de skrotter ret hurtigt, da det ikke er så sjovt længere, så vil en Puky løbecykel kunne holde i langt længere tid. Så snart barnet har fået styr på balancen vil du kunne køre kortere ture med dit barn, uden at det tager alt for lang tid. Tænk hvor åndssvagt det ville være hvis du skulle køre ned til tanken, i supermarkedet eller børnehaven med dit barn, på en trehjulet cykel.. Det ville tage uendelig lang tid, og så ville det hverken være sjovt eller hyggeligt, da barnet højst sandsynligt ville blive utroligt træt i benene. Med en Puky løbecykel er de mindre cykel-ture på ingen måde noget problem. Hvis du fx har svært ved at få dit mindre barn til at røre sig eller dyrke motion, så vil en Puky løbecykel også være et super godt bud på noget der ville kunne motivere barnet, da det altså kan bruges som et transportmiddel på mindre ture.

Hvor kan man købe Puky løbecykler

Er trehjulede cykler fuldstændigt yt nu, så? .. Ville du måske spørge.. De trehjulede cykler vil stadig være et fint legetøj for de mindste, men når du for ca. samme mængde penge kan købe en løbecykel som barnet kan bruge i længere tid og har det sjovere med at bruge – Hvorfor så bruge penge på en trehjulet cykel?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.3/5 (4 votes cast)
Med en Puky løbecykel behøver du ikke støttehjul, 2.3 out of 5 based on 4 ratings
Dette indlæg blev udgivet i Løbecykel. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *