Kvinder er bedre til at bruge cykelhjelm end mænd

Man skulle måske tro, at mændende brugte cykelhjelm oftere end kvinder – Men sådan er det altså ikke.

CykelhjelmbørnKvinders mest brugte undskyldning for ikke, at køre med cykelhjelm er, at det ødelægger deres frisure. Alligevel er kvinderne altså en del bedre til at tage hjelmen på, end mændende.

Der er blevet lavet en undersøgelse, som viser, at pigerne indenfor alle alders kategorier (< 11, 11-15, 16-25, 26-60 og 60 +) slår drengene, i forhold til hvor mange der kører med cykelhjelm. Den alderskategori hvor der er færrest, der kører med cykelhjelm er selvfølgelig 16-25, hvor der altså kun er 18 % af pigerne, og 9 % af drengene der bruger cykelhjelm.

>> Køb din cykelhjelm her! <<


Som små børn bliver de fleste tvunget til, at køre med cykelhjelm – Så de fleste har altså på den ene eller anden måde være vant til at tage en cykelhjelm på, når de skulle ud og cykle en tur. Desværre sker det ofte, at vi, når vi kommer i teenager alderen, dropper cykelhjelmen. Der har været flere kampagner kørende, som skulle få folk til at bruge cykelhjelm, da den altså kan beskytte så fantastisk meget, i forhold til hvad mange tror. Netop fordi det overrasker de fleste hvor meget en cykelhjelm beskytter, så er det også vigtigt at få det budskab ud – Og der skal altså en del kampagner ud, før de fleste har hørt om det.

Flere og flere bruger cykelhjelm
Selvom man stille og rolig ser en tendens med, at flere begynder at bruge cykelhjelm, så er denne stigning stadigvæk alt for langsom, i forhold til hvor mange der burde køre rundt med dem.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Cykelhjelm. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *