Køb dine egne spinningsko

Går du til spinning i et fitnesscenter, ved du nok godt, at det i de fleste centre er muligt at låne spinningsko. Man kan måske mene, at det derfor vil være dumt, at købe sine egne spinningsko, når man jo bare kan låne fra fitnesscenteret – Men hvis du tænker lidt over det, kan det alligevel være en ret god idé at købe sine egne.

SpinningskoDe spinningsko som du kan låne i fitnesscenteret er selvfølgelig nogen som en masse andre også har haft på. Udover, at det måske er lidt ulækkert at bruge de samme spinningsko som en masse andre har brugt og svedt i, så er der altså også flere “alvorlige” grunde til at købe sine egne spinningsko.
>> Køb din spinningsko her! <<

Fitnesscenteret’s spinningsko kan overføre bakterier

Ved at bruge de spinningsko som står gratis til rådighed (i nogle centre skal man faktisk betale for at låne dem) vil du få udleveret nogen sko, som der er en masse andre mennesker der har brugt – Før dig.

En af de værste ting der kan overføres via fødder, er fodvorter. Fodvorter er i princippet ikke så slemme, hvis blot du hurtigt får dem fjernet hos lægen. Fodvorter gør blandt andet også, at du ikke må gå i bad med andre (og selvfølgelig heller ikke dele fodtøj) hvilket igen vil påvirke, at du måske ikke vil gå så meget i fitnesscenteret, da du med en fodvorte jo ikke kan få et bad bagefter træningen.

Man kan selvfølgelig altid håbe, at folk er kloge nok til at lade vær med at bruge de gratis spinningsko der står til rådighed, hvis man går rundt med en fodvorte.. Men man kan altså ikke være sikker!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Spinningsko. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *