Jo hårdere spinningsko des bedre

Som ny indenfor spinning kan man måske være tilbøjelig til at tro, at en blødere spinningsko er mere behagelig at cykle med – Dog er det faktisk lige omvendt. Den bløde spinningsko vil meget hurtigere blive irriterende, at cykle med, da du ikke vil mærke den samme kraft, som hvis du bruger en mere hård spinningsko.

En hård spinningsko giver ekstra power

Ved at cykle med en hård spinningsko vil du kunne træde meget hårdere igennem på dine pedaler. Med en hårdere sål på dine spinningsko vil skoene ikke give sig så let, så du vil for eksempel også have meget lettere ved at kunne stå op, og cykle i længere tid, fremfor med dine gamle bløde spinningsko, som nok vil bukke lidt.
>> Køb din spinningsko her! <<

Udover at du vil kunne få en meget bedre træning ud af det, da du nemmere ville kunne lægge alle dine kræfter i, så vil du også få en meget bedre fod ud af det. Når man træner spinning er det altid bedst, at dine fødder bøjer mindst muligt – Altså jo hårdere sål på dine spinningsko som muligt.

Hvis du er gået fra en meget blød spinningsko, og direkte over til en af de meget hårde sko, vil det nok føles lidt mærkeligt de første par gange du cykler med denne nye type af spinningsko – Men efter et par gange med den hårdere sål, vil du altså også kunne mærke at du på ingen måde er lige så øm i dine fødder, som du var førhen hvor du brugte en spinningsko med blød sål.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *