Hvilken type cykelsko skal man vælge?

Går du og overvejer om du skal købe en cykelsko, men ikke aner noget hvilken type du skal erhverve dig? Dette er et problem for mange, da der jo både findes “almindelige” cykelsko, samt til off-road, banecykling og så videre.

Hvis du nærmest kun cykler på én type vej, så skal du selvfølgelig købe en cykelsko der passer lige præcis til denne type vej og terræn, men cykler du på flere forskellige underlag kan det måske godt være, at du “bare” skal købe en af de cykelsko som gør det nogenlunde på de fleste underlag.
>> Køb din spinningsko her! <<

En cykelsko der vil det hele

Problemet med de cykelsko som (i princippet) fungerer på alle underlag og terræn er, at de er OK til det hele, men altså ikke topper på ét af stederne. Hvis du køber en cykelsko der er god til banecykling, så er den rigtig god til banecykling, men ville jo for eksempel være ekstrem dårlig, hvis du kører off-road i en skov – Og omvendt.

CykelskoTil begyndere, der oftest kører på landeveje, vil en generel cykelsko helt klart være det bedste bud på en god cykelsko. Som ny indenfor cykelsport vil man oftest skulle finde sin egen stil – Nogen kan lide at køre på landevejene, andre kan lide at køre på baner, mens nogle kan få et sus ved at cykle hurtigt igennem en skov med en masse forhindringer.

Er du derimod erfaren rytter indenfor ét specielt felt, så vælg for guds skyld en cykelsko der passer til det terræn du kører. Det kan godt være de er lidt dyrere end de almindelige klassiske cykelsko, men de er helt klart det værd!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (5 votes cast)
Hvilken type cykelsko skal man vælge?, 3.0 out of 5 based on 5 ratings
Dette indlæg blev udgivet i Spinningsko. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *