Hvilken type cykellås skal man vælge?

Leder du efter en ny cykellås, er det første du skal kigge på, om den er forsikringsgodkendt. Det er super vigtigt, at din cykellås er forsikringsgodkendt, hvis du har bare de mindste forhåbninger om at få en rød reje, fra dit forsikringsselskab, hvis din cykel bliver stjålet.

Når du har indsnævret markedet til udelukkende, at være forsikringsgodkendte cykellåse – Så kan du jo i princippet vælge hvilken som helst.

>> Køb godkendte cykellåse her <<

En cykellås fås i flere varianter

Overordnet set kan man dele cykellås-produkter ind i fire forskellige hovedkategorier:

  1. Fastspændt.
  2. Transportabel.
  3. Lås med nøgle
  4. Lås med kode

Som sagt, så kan det faktisk være ligemeget hvilken cykellås du bruger, hvis bare den er forsikringsgodkendt. Derfor handler det kun om smag og behag i forhold til hvilken specifik du gerne vil have.

cykellaes-2Inden for den seneste tid er fixie cykler blevet meget populære. Fixie cykler er cykler, hvor alt unødvendigt er skåret fra, så det eneste der nærmest er tilbage er to hjul, en kæde, to pedaler, et sæde, et stel og et styr. Her er der altså ikke tænkt på ringeklokke, bremser, reflekser og så videre. Hvis man godt kan lide, at ens cykel er så enkel som muligt, så vil en cykellås man kan tage med sig, nok være en god idé. Så behøves du ikke at have nogen cykellås fastmonteret, og du vil kunne have en cykellås i din taske, i stedet.

Fordelen ved, at have en cykellås som ikke er fastspændt til cyklen er, at disse cykellåse ofte kan låses sammen med et stativ, træ eller andet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (5 votes cast)
Hvilken type cykellås skal man vælge?, 3.8 out of 5 based on 5 ratings
Dette indlæg blev udgivet i Cykellås. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *