Hvilke fordele har en cykelsko?

På nogle nyerere cykler kan man selv bestemme om man vil bruge cykelsko, eller almindelige sko, når man vil cykle en tur. Mange vælger bare at bruge deres almindelige indendørssko, eller deres almindelige sneakers når er ude at cykle. Det er selvfølgelig klart, at det er nemmest at bruge sine almindelige fremfor cykelsko, hvis man skal afsted til sit studie eller arbejde, men tager man en cykeltur for motionens skyld, så er det virkelig dumt ikke, at bruge cykelsko.

BikeskoEn cykelsko har den unikke fordel, at den sidder fast på pedalen, hvilket medvirker til at du også kan presse op med din fod, når du vil have mere fart på cyklen. Det kræver lige lidt øvelse i starten, og det kan til at starte med godt virke lidt forvirrende, at man ikke behøves at sørge for at man slappe af i sin fod, når den er på vej op. Dette er dog noget man hurtigt vænner sig til, og snart vil man helst ikke tilbage – I hvert fald ikke, når man cykler for motionens skyld.
>> Køb din spinningsko her! <<

Faktisk er der mange der bliver så glade for denne nye “mekanisme”, at de skifter deres almindelige sko ud, med cykelsko, når de også cykler afsted til arbejdet, skolen eller ned for at handle ind.

Man oplever jo, at man kan komme frem meget hurtigere, da du ved hjælp af en rigtig cykelsko, som der er fastspændt, kan træde meget hurtigere, og på den måde opnå en rigtig god fart, som man ikke ville kunne med en almindelig sko.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Spinningsko. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *