Hvilke fordele har en carbon sål i en cykelsko?

Du har måske bemærket, at cykelsko nemt får et ryk op i prisen, så snart der er en carbon sål i. Grunden til at en cykelsko med carbon sål bliver dyrere er selvfølgelig, at det giver en række fordele, fremfor en ganske almindelig cykelsko.

En af de store fordele ved en carbon sål er, at den er helt stiv, hvor en almindelig cykelsko har en mere end blød sål. Hvis du har været vant til at køre med almindelige cykelsko, som altså ikke har haft en stiv sål, så vil du nok opleve at du bliver lidt øm i dine fødder, ved de første par ture. Når man først har kørt disse cykelsko til, vil langt de fleste dog opleve, at de finder det meget mere behageligt, at cykle med en carbon sål.
>> Køb din spinningsko her! <<

Carbon cykelskoHvis du efter de første 5-6 ture stadig er øm i fødderne, og altså ikke bryder dig specielt meget om denne nye carbon sål, så vil det helt klart være en god idé, at tage dine gamle cykelsko i brug igen, og sælge dine nye cykelsko på Den Blå Avis. Husk samtidig på, at du jo sagtens kan få cykelsko af super kvalitet, som ikke behøves at være carbonsål.

Carbon sålen giver en lettere cykelsko

Når man kører cykelsport er man interesseret i, at veje så lidt som muligt når du suser derudaf – Her tænkes både både på cyklen, dit tøj og dit udstyr. Ved at bruge carbon sål i dine cykelsko vil du opleve, at du nemmere kan træde hårdt i pedalerne, da skoene på ingen måde har samme vægt som dem uden carbon sål.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)
Hvilke fordele har en carbon sål i en cykelsko? , 3.3 out of 5 based on 4 ratings
Dette indlæg blev udgivet i Spinningsko. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *