Husker du cykellygterne

Om sommeren er det ikke så tit der tænkes på cykellygter, da der som regel kun køres når der er lyst. Snakken bliver en helt anden jo længere hen vi kommer på efteråret og hele vinteren igennem. Her er det svært at klare sig uden cykellygter.

>> Køb godkendte cykellygter her <<

Cykellygter, fordi det er din sikkerhed

MagnetcykellygterDu vil gerne være sikker på din cykel, også når det er mørkt, derfor er det heller ikke til at komme uden om cykellygter. Det gør at du kan ses på lang afstand og allerede der er du kommet et stort skridt videre, når der snakkes sikkerhed på cyklen. Det er ikke til at klare sig uden cykellygter i det sene efterår og om vinteren. Det er derfor altid godt at være på forkant og sikre sig nogle gode cykellygter før sæsonen for alvor kommer i gang.

>> Køb godkendte cykellygter her <<

En anden vigtig faktor er de dumme bøder du kan få, hvis du ikke har cykellygter på. Det vil være meget dumt at blive stoppet af politiet og få en bøde, bare fordi der ikke er blevet købt cykellygter i god nok tid. Husk derfor altid at købe et par cykellygter med, når du alligevel er ved at købe ny cykel eller skal have lavet et servicetjek på din gamle.

Cykellygter er forskellige

Der findes efterhånden mange forskellige former for cykellygter på markedet i dag. Det er vigtigt at finde et par cykellygter der er godkendte til brug i trafikken, da det som regel også er der du vil befinde dig. Igen er det for din egen sikkerheds skyld, at du skal vælge et par cykellygter der er godkendte.

Det kan være du ønsker et par cykellygter der matcher din stil på cyklen, det kan være du er ligeglad, uanset hvad er mange cykellygter forskellige, bare husk at vælge et par hvor både forlygten og baglygten er godkendt til brug i trafikken. Gør du det, har du et par cykellygter, der kan være med til at gøre dig mere synlig i de mørke stunder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Cykellygter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *