Husk at bruge din cykellås

De fleste af nutidens cykelejere har også en cykellås til deres cykel, men mange glemmer ofte at bruge den til mindre ærinder, hvilket er en skam – Da det rent faktisk ofte er der, hvor cykeltyven står klar.

De fleste bruger deres cykellås når den står derhjemme, eller når man er til et ærinde som tager nogen timer, men skal man bare hurtigt ind og købe nogen dagligvare, så glemmer folk ofte at bruge deres cykellås.
>> Køb godkendte cykellåse her <<

Brug ALTID din cykellås


cykellaes-3
Er du en dem der tænker, at du ikke behøves at bruge din cykellås, når du bare hurtigt skal ind i kiosken og købe lidt slik og sodavand, så tænk dig om en ekstra gang.. Hvor lang tid tager det at låse sin cykel?

Hvis du mener, at det tager for lang tid at bruge din cykellås, så er det ofte et tegn på, at du vil have bedre af, at købe en ny cykellås, som måske ikke ville være så besværlig at bruge, i en hektisk dagligdag.

Når man er på udkig efter en ny cykellås skal man dog være opmærksom på en enkelt ting; Den skal være forsikringsgodkendt!

Køber du en cykellås som ikke er godkendt af forsikringen, så kan du godt vinke farvel til nogen penge fra dit forsikringsselskab, hvis din cykel bliver stjålet. Hvis du er sikker på at en cykellås er forsikringsgodkendt, så kan du i princippet vælge en hvilken som helst. Når man skal købe en ny cykellås er det vigtigt at tænke på hvad for en der er mest praktisk, og ikke hvad for en der ser flottest ud – Hvis du udelukkende køber den pga. at du synes den er flot, så er risikoen for at du ikke får den brugt, større.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)
Husk at bruge din cykellås, 3.3 out of 5 based on 4 ratings
Dette indlæg blev udgivet i Cykellås. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *