Få dine egen spinningsko

Er du også træt af, at skulle låne din spinningsko?

Spinning holdene i de danske motionscenter, er godt fyldt her i januar, hvilket jo er positivt for dem, desværre medføre det også at det kan være svært at låne et par spinningsko som passer dig, eller du er så heldig at få et par dem der lige har været brugt :-)! Jeg har flere gange kommet afsted, hvor det desværre ikke var muligt at låne et par spinningsko, hvilket jo er meget træls på godt jysk, når du nu har fået plads på holdet og er kommet ud af døren.

Hvorfor har du ikke dine egen spinningsko?

CykelskoJeg bruger rigtig meget af min tid på spinning, og i starten lejede jeg også spinningsko i det lokale motionscenter, men det blev hurtigt irriterende, at skulle bruge tid på at leje dem, og ikke mindst bruger man en hel del penge på også, når alt kommer til alt:-)
Så da jeg en dag havde fået nok, valgte jeg at købe mine egen spinningsko, og den beslutning fortryder jeg ikke i dag! De har nu kørt xx antal km og jeg er stadig glade for mine egen spinningsko.

Så kan helt klart anbefale dig at få dine egen spinningsko, har samlet et lille udvalg af spinningsko her under:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *