Er din cykellås forsikringsgodkendt?

Hvis du håber på, at kunne få penge af dit forsikringsselskab den dag, hvor din cykel måske bliver stjålet, så skal du huske at have en cykellås der er forsikringsgodkendt. Uanset hvor stærk din cykellås ser ud og føles, så er det ekstremt vigtigt at du også har styr på om den er forsikringsgodkendt. Hvis din cykellås ikke er godkendt af forsikringen, så vil de blankt afvise din ansøgning om penge, efter at din cykel måske er blevet stjålet.

cykellaes-56Hvis du ikke ved om din nuværende cykellås er godkendt, vil det være en rigtig god idé, at besøge det sted du har købt den, og spørge dem til råds – For hvis de har solgt dig en cykellås der ikke er forsikringsgodkendt, skal du straks ud og finde en anden, hvis du altså har forsikring på din cykel.

>> Køb godkendte cykellåse her <<

Hvordan ved man om ens cykellås er godkendt?

Hvis du har købt din cykel med lås, eller bare bruger en gammel lås som du ikke kender navnet på, så kan det være rigtigt svært at vide om den er godkendt. Når du skal ud og købe en ny cykel eller cykellås kan du nemt spørge forhandleren, og så vil han selvfølgelig vide det.

Som grundregel er alle cykellåse du kan købe ved autoriserede forhandlere selvfølgelig godkendt, men hvis du bare er det mindste i tvivl om autoriteten eller troværdigheden af forhandleren, så spørg for en sikkerheds skyld, om låsen er godkendt, eller tag et andet sted hen og køb din cykellås – For det ville da være ærgerligt, hvis du selv skulle hoste op med alle pengene, hvis din cykel var blevet stjålet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *