En cykellås er det eneste du kan sikre din cykel med

Det er utrolig vigtigt at have en god cykellås til sin cykel, hvis man ikke ønsker at den bliver stjålet. En cykellås er det eneste middel du har mod, at din cykel ikke bliver stjålet – Derfor er det også super vigtigt, at du vælger din cykellås med omhu.

cykellaes-5Der findes flere forskellige cykellås-typer, og hver og en af dem har både sine fordele og ulemper. Den mest almindelige cykellås, nu til dags, er en der er fastspændt din cykel, hvor du så skal bruge en nøgle for at låse den, mens du trækker et “håndtag” ned. Når du gør det, kommer en jernstang mellem egerne på cyklen. Denne type af cykellås er rigtig god fordi den er utrolig svær at få op, hvis ikke du har nøglen – Til gengæld kan tyven nemt og hurtigt snuppe din cykel over skulderen, da denne type cykellås har den ulempe, at den ikke bliver låst fast sammen med en lygtepæl, træ eller andet.
>> Køb godkendte cykellåse her <<

Hvilken wire cykellås er bedst?

Hvis man ønsker en cykellås der kan låse sig fast sammen med et objekt, så er den mest normale type af cykellås, en wire-lås. Den er ofte rund, eller formet som en spiral. Hvis du overvejer, at købe en wire-cykellås vil det helt klart anbefales at købe en spiral-formet, da du på den måde kan vikle låsen rundt om dit hjul flere gange – Hvilket vil betyde, at hvis en eventuel tyv vil prøve at stjæle din cykel, så skal han altså klippe låsen over flere gange, og ikke kun en enkelt gang, som det ville være, hvis du blot valgte den cirkel-formede wire-lås.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Cykellås. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *