Cykellygter med laserlys

Det er netop bestemt, at den meget populære lille cykellygte med elastik omkring ikke længere må bruges. Cykellygter skal nu være fastspændt til cyklen, så man er sikker på, at lygten peger ligeud – Og altså ikke ned, op, til højre eller venstre, som man har set problemer med, ved den lille cykellygte som kan sættes på, lige som man vil.

Dette indlæg kommer dog ikke til at handle om den nye lov, men om en bestemt cykellygte der er blevet opfundet i USA. Virksomheden i USA ved selvfølgelig ikke noget om denne nye lov, i lille Danmark, men deres idé om denne nye cykellygte kommer alligevel som sendt fra himlen.

CykellygterIdéen med deres nye cykellygte går ud på, at man kan skabe sin egen cykelsti, via laserlys. Det tekniske i cykellygten er i princippet ikke raketvidenskab – Det er derimod idéen, der er super godt fundet på. Ved hjælp af disse laserlys vil cykellygten lyser vejen op omkring dig, og bilerne vil på den måde have mulighed for at se hvor langt væk de er fra dig, så det stadig er sikkert.

Den nye cykellygte kan ses helt op til 1,5 km væk, hvilket må siges at være en ret god afstand. Med denne afstand vil bilerne i lang tid før have haft set dig, og de vil derfor være opmærksom på, at de nok skal sætte farten ned, samt køre ud til siden, når de snarligt nærmer sig.

 

Er denne nye cykellygte udelukkende god?

Nogle bilister måske vil blive overrasket over, hvad det er for noget, der kommer forude. De vil måske kigge en del, når du kører forbi med din egen lille cykelsti, og dette kiggeri vil måske, kunne føre til, at bilisten ikke er så opmærksom på trafikken, hvilket kan føre til at bilisten kommer galt af sted.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Cykellygter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *