Cykellygter kan godt være smarte

Er du også træt af, at dine cykellygter er så grimme, at du nærmest er flov over, at køre med dem? Sådan har mange det!

MagnetcykellygterIndtil nu har de fleste producenter af cykellygter ikke skænket designet af deres lygter en eneste tanke, hvilket er utroligt synd, da der helt klart er et marked for dette. Inden for de seneste år, har vi set at cykler mere og mere er gået over til, at være noget man gerne viser frem, og på den måde er en del af ens stil – Desværre er det svært, når der nærmest kun findes grimme cykellygter.. Altså medmindre du vil betale en mindre formue for dem.
>> Køb godkendte cykellygter her <<

Københavnsk virksomhed vil lave trendy cykellygter

Alle ved at vi danskere gode til design, og endelig er der er en lille dansk designvirksomhed, som har kastet sig over cykel tilbehør – Og nu også cykellygter.

Virksomheden Copenhagen Parts har lavet en utrolig enkel lygte, som samtidig formår at gøre ens cykel lidt smukkere. Denne nye cykellygte er udstyret med magneter på bagsiden, så du skal hverken til at bøvle med at skruetrækkere eller grimme elastikker for at sætte den fast. Cykellygten har ikke nogen tænd/sluk knap, da den automatisk tænder og slukker alt efter om den er sat på en cykel.

Virksomheden bag den smarte cykellygte har startet et Kickstarter projekt omkring det, og havde i den forbindelse søgt om $50.000 (287.532,5 DKK), hvor de allerede nu er oppe på $75.417 (433.697 DKK) hvilket må siges, at være ret godt klaret. Det er helt klart tydeligt, at der har været efterspørgsel på en smart cykellygte!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Cykellygter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *