Cykelhjelm kampagner fejler

De fleste har en ret bestemt holdning til, om man kører med cykelhjelm – Enten gør man det hver eneste gang man tager en cykeltur, eller også gør man det aldrig. Det kan være utroligt svært, at få disse folk der aldrig bruger cykelhjelm til at skifte mening til, at cykelhjelm er noget, man altid bør køre med, når man er ude, at cykle.

Cykelhjelm voksneDer har været flere forskellige kampagner omkring, hvorfor det er så vigtigt, at bruge cykelhjelm – Nogle af kampagnerne spillede på, hvad der kunne gå galt, hvis man ikke brugte cykelhjelm, andre spillede på, at der ikke kun fandtes grimme cykelhjelme, mens andre spillede på noget helt tredje.

Selvom alle disse kampagner har kørt i TV, bybilledet, aviser osv., så er det stadig ikke lykkedes at få så mange “ikke-cykelhjelm-cyklister” vendt til at bruge cykelhjelm – I hvert fald ikke i forhold til hvad planen med disse kampagner har været.

>> Køb din cykelhjelm her! <<

Hvordan vil fremtidens cykelhjelm kampagner se ud?

Der vil helt sikkert komme flere kampagner for, at man skal huske, at køre med cykelhjelm, i fremtiden. Vi ved dog endnu ikke, hvordan disse kampagner vil blive præsenteret, og hvilke emner de vil spille på – Måske vil det være en App eller en specifik hjemmeside, som fremover vil komme til, at få vendt cyklister uden cykelhjelm til at køre med hjelm.
Uanset hvad, så bliver det i hvert fald spændende, at se om disse nye kampagner vil kunne vende nogle flere, end tidligere – Man kan jo altid håbe, at de vil få større succes end de nuværende, som jo ikke alle har været successer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Cykelhjelm. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *