Brug cykelhjelm, det er alt andet lige fornuftigt

Der har de seneste ti år været en heftig debat om, hvorvidt man skal bruge cykelhjelm eller ej. Det er naturligvis et frivilligt valg, så der er ingen, der skal presse noget ned over hovedet på nogen. Det er desuden vidt forskelligt, om folk føler sig trygge ved brug af en cykelhjelm, mens andre føler, at den er forstyrrende og ubehagelig. Der er dog heldigvis råd for dette, da udvalget af cykelhjelme efterhånden er enormt, og dets primære formål er at lokke så mange som overhovedet muligt til at bruge cykelhjelm, da der rent ud sagt er noget for enhver smag.

Hvilen cykelhjelm skal du have?

I kategorien cykelhjelme befinder der sig mange underkategorier. De overordnede underkategorier er;

  • BMX-hjelm/skaterhjelm
  • Enkeltstartshjelme
  • Cykelhjelme børn 0-5 år
  • Cykelhjelme junior 5-14 år
  • Cykelhjelme voksen

Se alle cykelhjelms modellerne her:

CykelhjelmbørnHertil skal der tilføjes, at der også er mulighed for at købe covers til sine cykelhjælpe, så de kan få et retro-look eller et andet look. Det er stort set op til en selv, hvordan man ønsker sin cykelhjelm skal gøre sig ud, da mulighederne stort set er uendelige. Det er sågar muligt at få sin cykelhjelm til at se ud som en bøllehat, hvis man har de ønsker.

De forskellige cykelhjelme er produceret i et væld af forskellige farver og mønstre, og det er muligt at købe et utal af tilbehør til hjelmene, således at man i princippet kan optimere sin egen cykelhjelm. Ønsker man en forlygte til hjelmen, er dette muligt, eller ønsker man en skygge eller en bedre hagerem, så er dette også muligt. Man kan altså på denne måde selv sammensætte sin cykelhjelm, hvis man ikke er tilfreds med den, man har købt så at sige ”færdig” fra butikken.

En af de lidt anderledes typer af cykelhjelms tilbehør kan nævnes Yakkay Covers til cykelhjelm som kan være med til gære din hjelm rigtig fed. se blandet nogle af Yakkay Covers modeller herunder:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Dette indlæg blev udgivet i Cykelhjelm. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *